Beredskapsforsettene 2017

Av Yngve Resell Mo 3. jan. 2017

Beredskapsforsetter_2017-776742-edited.jpgDet finnes mange typer nyttårsforsetter. Trene mer, slutte med en uvane, eller legge seg til en god en (helst hver dag). Men hvilke «beredskapsforsetter» skal du gå for i 2017?

Å endre en arbeidsprosess eller en sjekkliste kan være gjort på en liten formiddags-økt. Å endre kulturen, derimot, kan være en tidkrevende prosess. Er utfordringene utelukkende relatert til en arbeidsprosess eller spiller kanskje andre faktorer også inn, for eksempel dine medarbeidere?

Du bestemmer hvilke beredskapsforsetter du skal ha i 2017. Kanskje skriver du dem inn i vår beredskapskalender. Her finner du viktige hendelser i beredskapsåret sammen med resten av årets viktige datoer.

Klikk her for en nedlastbar versjon.

One Voice Beredskapsforsetter 2017 v2.jpg

Beredskapstiltak i 2017

Vi har noen konkrete forslag til hva du kan gjennomføre av beredskapstiltak for 2017 

Mål 1:

a. Virksomheten skal delta på nasjonal sikkerhetsmåned

Les mer om nasjonal sikkerhetsmåned her.

b. Virksomheten skal planlegge og gjennomføre sikkerhetsrelaterte aktiviteter som en del av nasjonal sikkerhetsmåned

Les mer om sikkerhetskultur her.

Mål 2:

Få på plass en øvingskalender for 2017

Les mer om beredskapsøvelser i hverdagen her.

Mål 3:

Delta på kompetansehevende aktivitet, slik som kurs og konferanser

Les mer om CIM-konferansen 2017 her.

Mål 4:

Ikke gå konkurs i forsøket på å forbedre sikkerhet og beredskap

Les mer om å leve med risiko i kapittel 4 her.

Enkelt er bra!

Det er med beredskapsforsetter som med de fleste andre forsetter - det skjer ikke noe før du begynner. Dessuten er det også slik at du kan gjøre masse enkle endringer i hverdagen som ikke krever mye ressurser, men som gir stor uttelling.

Vi har samlet et knippe enkle øvelser i denne e-boken. Felles for dem er at de er raske å gjennomføre og ikke krever eksterne ressurser av noe slag. Last den ned, så har du et godt utgangspunkt for å bedre beredskapen betraktelig i 2017.

Lykke til, og godt nytt beredskapsår!

 

New Call-to-action

 

 

Temaer: Øvelse


Yngve Resell Mo's photo

Av: Yngve Resell Mo

Yngve er Salgs- og markedsdirektør i One Voice, og ansvarlig for Beredskapsbloggen og PreparerorFail. Han er utdannet innen økonomi og administrasjon ved Handelshøyskolen BI. Yngve har bakgrunn som kommunikasjonsrådgiver og har bistått mange større og mindre virksomheter i deres kommunikasjonsarbeid. Han har i tillegg gründet et kommunikasjonsbyrå. Yngve sitter i ledergruppen i One Voice, med ansvar for salg, marked og kommunikasjon, samt i beredskapsorganisasjonen med ansvar for krisekommunikasjon.

Følg på LinkedIn

Følg på Twitter

Epost

Kommentarer

Søk i bloggen

One Voice AS

One Voice er en teknologibedrift, etablert i 2006, med hovedkontor i Trondheim. Vi leverer programvareløsninger innen blant annet risiko- og sårbarhetsanalyser, beredskapsplanlegging og hendelse- og krisehåndtering. Vårt hovedprodukt CIM® er verdensledende innen krisehåndtering, og omtales som det nasjonale beredskapssystemet.

Besøk onevoice.no

New Call-to-action

Siste innlegg