Kurslederens sjekkliste

Av Kristian Pettersen 30. mai. 2017

Kursleder-619844-edited.jpgDe fleste som jobber med kurs og instruksjon har vel opplevd å miste framdrift og flyt på grunn av manglende forberedelser eller at man har glemt en viktig detalj. Kanskje gjelder det i større grad de som bare av og til er i ilden i undervisningssammenheng. Denne sjekklisten gir deg en rask oversikt over hva du bør ha tenkt på før du står foran gruppa og tar oppropet. 

Last ned pdf for utskrift her.

Denne sjekklisten hører til artikkelen, Diktator eller moderator: Slik øker du utbyttet av internopplæringen 

 

Instruktørens sjekkliste.jpg

 

 

New Call-to-action

 

 

Temaer: Øvelse, Kurs


Kristian Pettersen's photo

Av: Kristian Pettersen

Kristian er kurs- og kompetanseleder / prosjektleder i One Voice og jobber som en del av enheten som ivaretar prosjektbistand og kundeleveranser. Han har befals- og krigsskoleutdanning fra Forsvaret, har studert ved University of Berkeley, California, og har en mastergrad i statsvitenskap fra NTNU.

Følg på LinkedIn

Epost

Kommentarer

Søk i bloggen

One Voice AS

One Voice er en teknologibedrift, etablert i 2006, med hovedkontor i Trondheim. Vi leverer programvareløsninger innen blant annet risiko- og sårbarhetsanalyser, beredskapsplanlegging og hendelse- og krisehåndtering. Vårt hovedprodukt CIM® er verdensledende innen krisehåndtering, og omtales som det nasjonale beredskapssystemet.

Besøk onevoice.no

Slik skriver du beredskapsplan

Siste innlegg